премахване на

ТАТУИРОВКИ

лазерно премахване на татуси

ЗАПОЗНАЙТЕ СЕ С ПРОЦЕДУРАТА

ПРОЧЕТИ ПОВЕЧЕ

С помощта на лазер можем да премахнем татуировки от всякакъв размер, цвят и местоположение, без да нараняваме околната кожа. Процедурата е прецизна и щадяща, а резултатите са трайни.

Нежелана татуировка?

Искате ли да се отървете от стара, нежелана татуировка? Лазерното премахване е най-ефективният и щадящ метод за премахване на татуировки от всякакъв размер, цвят и местоположение.

В нашата клиника използваме най-съвременните лазерни технологии, за да гарантираме безопасно и безболезнено премахване на татуировките. Процедурата е бърза и неинвазивна, а резултатите са видими още след първата сесия.

 

Лазерно премахване на татуировки: Бързо, безболезнено и ефективно

Искате ли да премахнете татуировка, но се страхувате от болка и белези? Лазерното премахване е решението!

Нашата клиника предлага най-модерните лазерни технологии за премахване на татуировки, които са бързи, безболезнени и ефективни. Процедурата е неинвазивна и не оставя белези.

Свържете се с нас още днес и се сбогувайте с нежеланите татуировки!

Премахване на всички видове татуировки

Професионални и аматьорски татуировки, цветни и едноцветни, всички те могат да бъдат отстранени с Q-switched лазерите от световноизвестната система QX MAX на Fotona. Това е единствената система в България с широк обхват на въздействие върху всички цветове на татуировките и други кожни пигментни дефекти. Това се дължи на четирите лазерни модула и дължината на вълните: Q-switched 1064nm Nd:YAG, 532nm KTP, 585nm KTP и 650nm KTP. Заличават се всички цветови варианти на пигменти – от черно, тъмносиньо, тъмнозелено до сиво; от кафяво, керемидено и ярко червено до светлооранжево; от наситено синьо до светло небесносиньо; от наситено зелено до светло бледозелено. Отстраняването е безопасно и ефективно, без кървене, без нараняване и без никакви белези, без необходимост от обезболяване с упойка (анестезия). Качествата на лазерната система Fotona QX MAX са одобрени не само в Европа, но и от Федералната Агенция за храните и Лекарствата (FDA) на САЩ и дори техният известен производител на лазери Lumenis предлага точно тази система на амерканския пазар, а не собствена такава.

ИМАТЕ НУЖДА ОТ ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ..

НАПРАВЕТЕ ЗАПИТВАНЕ

Обадете ни се или ни пишете, а нашият екип ще се свърже с Вас до 24часа!

АДРЕС

гр. Пловдив ул. Янко Сакъзов 32

РАБОТНО ВРЕМЕ

ПОН-ПЕТ: 08:00-17:00
СЪБ-НЕД: 09:00-16:00

КОНТАКТИ

ТЕЛЕФОН:
0885 660 866
0886 707 566