Филъри/Дермални импланти – Актуални предложения – Промоции

В Клиника Медидерма:

Дермални импланти (филъри) на водещи марки в областта – Juvederm, Restylane, Еllanse, Radiesse, HarmoniCa, Sculptra, Maili, Belotero, Teosyal и други! 

Филърите, с които работим и които прилагаме с прецизни техники на инжектиране, се отличават с висока степен на пластичност, без остатъчни трайни уплътнения. Със своите невероятни свойства и качество, те осигуряват гарантиран, подчертано дълготраен ефект за период от 6 месеца до 3 години. 

15% отстъпка за първа доза,

20% отстъпка за втора доза,

25% отстъпка за трета доза.

Филърите с високо качество в момента са с промоционални цени, в зависимост от количество и вид, съответни марки, без или с лидокаин.

Запазете своята консултация в Клиника МедиДерма сега и се възползвайте от специалните ни намаления:

За устни – Количество:

  • – 0.5-0.6 cc: от 320 до 400 лв;
  • 1.0-1.2 cc: от 520 до 600 лв.

в зависимост от количество (0.55-1 мл) и вид (съответни марки, без или с лидокаин).

  • Филъри за скули и други зони – 480-680 лв за 1 мл в зависимост от вида на филъра.

Допълнителни отстъпки правим на място. При комбинирано приложение на филъри и Botox/Vistabel отстъпките се сумират с натрупване.

 

 

Botox/Vistabel/Bocouture/Dysport – Актуални предложения – Промоции

Botox/Vistabel/Bocouture/Dysport (оригинални препарати на американската компания Allergan и глобалните компании Merz и Ipsen/Galderma) в Клиника Медидерма:

Време за приложение 20-30 мин.; предварителен обезболяващ крем 20-30 мин.; общо време за процедура 40-60 мин.

Актуални цени с отстъпки, в зависимост от доза, съобразена с дълбочина и изразеност на бръчките в техния мимически и траен компонент:

1 зона от следните [очи (птичи крак), чело (хоризонтални бръчки от веждите до косата) или междувеждие (гневна бръчка)] – 180-240 лв (стандартна цена 220-280 лв);

2 зони от 3-те изброени по-горе – 360-460 лв (стандартна цена 420-520 лв);

3 зони (3-те изброени по-горе) – 550-680 лв (стандартна цена 620-750 лв);

Частични приложения – 80-140 лв (над 5-10 единици);

Единични добавни дози – безплатно.

Допълнителни големи отстъпки, за редовни пациенти/клиенти на Клиника Медидерма – на място.

По-ниски цени, предлагани от студия и центрове, означават ползване на продукти от азиатски фирми или с друг неясен произход.

 

АКНЕ !!!  –  ПРЕДЛОЖЕНИЕ ЗА МЛАДА И НАПРЕДНАЛА МЛАДА ВЪЗРАСТ (ВЪЗРАСТОВО АКНЕ/ADULT ACNE)

 

Комбинирано лечение на акне + белези, разширени пори и пигментни петна от акне в една процедура – отстъпка над 35% – 350 лв    220 лв

Извършва се с най-съвременната система от лазерни модули Fotona SP Dynamis със скенер върху цялата проблемна зона + фокусиращ наконечник върху белези. Процедурата има антибактериално, противовъзпалително, тъканно-възстановяващо въздействие (3 в 1). Премахва акнето и едновременно изпълва хлътналите дефекти и порите, и заличава пигментациите. Допълнителен бонус е комбинацията с електротерапия за лизиране (стапяне) на капсулирани инфилтрати, нагноявания и кистични уплътнения, като така се постига много добър цялостен резултат от тази високоефективна комплексна 4 в 1 терапия.

Самостоятелно лечение на акне без белези, разширени пори и пигментации с лазер + електротерапия – отстъпка над 25% – 220 лв  160 лв