mediderma

ЗА НАС

Доц. Румяна Янкова

В клиника Медидерма с гордост ви представяме доц. Р. Янкова – водещ специалист в областта на дерматологията и алергологията.

Доц. Янкова е с многогодишен опит в диагностиката и лечението на широк спектър от дерматологични и алергични заболявания. Тя е автор на множество научни публикации и е редовен лектор на международни конференции.

Доц. Янкова е не само висококвалифициран специалист, но и емпатичен и грижовен лекар, който ще ви изслуша внимателно и ще ви предложи най-подходящото лечение за вашия конкретен случай. 

Дерматологична
медицина

Естетична
медицина

Естетични
процедури

разрешени проблема
0 +
Доволни клиента
0 +
години опит
0 +
международни семинара
0 +

Вашата врата към здрава и красива кожа

Клиника МедиДерма е водещ дерматологичен център, специализиран в предоставянето на комплексни решения за грижа за кожата. С екип от висококвалифицирани дерматолози и съвременни технологии, ние предлагаме широк спектър от услуги, адаптирани към индивидуалните нужди на всеки пациент. Нашите лекари са не само висококвалифицирани, но и имат богат опит в диагностиката и лечението на различни кожни заболявания. Използваме най-новите технологии и методи за лечение, за да ви осигурим най-добрите резултати. Всяка процедура се извършва след щателен преглед и консултация с пациента, за да се гарантира, че тя е най-подходяща за неговите индивидуални нужди. Предлагаме конкурентни цени за всички наши услуги. 
Клиника МедиДерма: Защото здравата кожа е красива кожа!